Silverlyckan

Sevärdheter

Tjolöholms slott
Det fina slottet från 1800-talet ligger 4 km söder om campingen. Slottet är inrett i tidsenligstil och är öppet för besökare. Du väljer själv om du vill gå på egen hand eller en guidad tur. Tjolöholm har också bra havsbad och fina promenad stråk.
Fjärås Bräcka Istidens skapelse är en av landets förnämsta lämningar från istiden. Fantastisk utsikt över Hallands största insjö Lygnern och i väster syns havet. Bra bad i sötvatten och intressanta promenad stråk i ett område som är rikt på gravar och andra lämningar från vår förhistoria. Järnåldersgravfältet vid kanten av Bräckan är ett av landets bäst bevarade. Här finns mer än 100 st bautastenar.
Äskhults gamla by Man kliver rakt in i en genuin 1800-tals miljö med rötter i 16- och 1700-talet. I byn betar djur av gamla lantraser och i bys kålgård kan du se exempel på sånt som odlades förr. En unik by i Sverige.
Golf Inom 2 mils avstånd finns 4 st golfbanor. Forsgården, Gräppås, Sjögärde och Kungsbacka golfklubb
Fiske Inom några kilometers avstånd finns det flera bra fiskevatten både för havsfiske och insjöfiske
4 mil norrut ligger Göteborg med allt vad en storstad kan erbjuda. Varför inte besöka Sveriges största nöjesfält Liseberg?
Shopping För den shoppingsugne ligger Kungsbacka 1mil norr om Silverlyckan, där finns förutom innerstad två stora köpcenter. Kungsmässan med sina 80 butiker och Freeport Designer Outlet Village. En populär shoppingtur brukar vara till Västsveriges shopping paradis Gekås i Ullared som ligger 8 mil från Campingen.
Hem
Stugor
Sevärdheter
Information/Priser